miércoles, 14 de enero de 2009

PRIMER PARTIT DE L'ANY

Crónica partido Fútbol 7
Ferrocarril de Sóller vs. Global Red:
Jornada 15. El Ferrocarril estrena any amb nova victòria, contra un rival feble i desordenat. L’escalada de gols s’inicià amb un sobtat gol en el minut 1 que marcava Víctor Colom després d’una gran jugada iniciada per Cristian que obre per la banda perquè reculli Damià, aquest centra al punt de penal i Víctor molt atent s’avançà per marcar el 1-0. Set minuts més tard Damià s’aprofità d’un error dels defenses per a colar-se a l’àrea petita i marcar el 2-0. Amb els ànims pels núvols, la locomotora del tren s’engega i no es deté, tres minuts més tard Cristian Graciosi de jugada personal iniciada des del mig camp s’escapà de dos defensors per a llançar un tir pegat al pal i anotar el 3-0; i tan sols 4 minuts van bastar perquè arribarà el 4-0 obra de Damià Bernat. El partit pràcticament estava sentenciat, però encara faltava el cinquè gol de la primera part, aquest s’inicià per la banda dreta, des del defensa Lluís Miguel Vaca que fent paret amb Damià, aconsegueix desmarcar-se i avançant-se al centre del davanter, batre al guardameta i marcar el seu primer gol en la lliga.
En la segona parteix els visitants es van centrar un poc per a sortir de la seva situació caòtica i així intentar fer alguna jugada sense deixar descurada la seva defensa, però no van aconseguir batre a un pletòric Ivan que amb el seu bon joc deixa la seva porteria a cero. En canvi els del tren van seguir jugant a l’atac, amb una punta formada per Albert i Fabià, el sisè gol va ser anotat per Albert Marroig després d’una gran jugada de Fabià i l’últim gol ho va fer el mateix Fabià, després d’una assistència d'Albert, ambdós jugadors es nota que estaven ben compenetrats.